usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Kuinka voin saapua lähtösatamaan?

Risteily lähtee Kalajoen Konikarvon satamasta, osoitteesta Konikarvontie 221. Oman auton voi jättää Konikarvon satamaan risteilyn ajaksi. Lähin juna-asema on Ylivieskassa. 

Kuinka kauan matka kestää?

Maakallan risteily kestää noin neljä tuntia, joista noin 1,5 tuntia vietämme Maakallassa.

Milloin risteily lähtee?

Risteily lähtee Konikarvon satamasta klo 11. Kysynnän mukaan voimme lähteä myös kello 15. Saavuthan paikalle ajoissa.

Kauanko etukäteen matka tulee varata?

Varaa matka heti kun tiedät, että olet tulossa. Voit varata matkasi täältä. On myös mahdollista lähteä laivan matkaan suoraan satamastakin, mikäli laivassa on tilaa. Varaathan paikkasi ajoissa mikäli haluat varmistaa paikkasi!

Kuuluuko risteilyyn tarjoiluja tai voiko niitä ostaa laivalta?

Risteilyyn ei kuulu tarjoiluja, joten omat eväät ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan. Maakallasta voi ostaa savustettua siikaa edulliseen hintaan. Ota mukaan käteistä, sillä saaressa ei ole käytössä korttimaksua. 

Kuuluuko risteilyyn opastettua kierrosta Maakallassa?

Risteilyyn ei kuulu opastettua kierrosta ja Maakallassa liikutaan itsenäisesti. Risteilyn aikana miehistömme vastaa kuitenkin mielellään kaikkiin Kallankareihin liittyviin kysymyksiin, kysy rohkeasti! Olemme keränneet myös nettisivuillemme runsaasti tietoa Maakallasta johon kannattaa tutustua ennen matkaa.

Voiko isommalle ryhmälle kustomoida matkan esimerkiksi lähtöajan suhteen?

Kyllä ehdottomasti voi. Ota yhteyttä ja kerro, millainen matka sinulla on mielessä.

Voivatko isommat ryhmät saada alennusta?

Kyllä. Ryhmän koko vaikuttaa hintaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Saanko ottaa lemmikkikoirani risteilylle mukaan?

Saat ottaa koirasi risteilylle mukaan, mutta koiraa ei saa päästää vapaaksi missään vaiheessa. Huomioithan koirasi kanssa muut risteilijät laivassa. Saarella on punkkeja. Kerää koirasi jätökset ja vie ne mukanasi pois saaresta. 

Onko lintuharrastajat huomioitu risteilyllä?

Kuljemme pääsääntöisesti Maakallaan, jossa olemme puolentoista tunnin ajan. Maakallan luonto tarjoaa ympäristön monenlaisille rantalinnuille. Myös erityiset ryhmävaraukset esimerkiksi lintubongaukseen ovat kustomoitavissa. Tilausristeilyjä toteutamme vähintään neljän henkilön ryhmille. Pyydä tarjous.

Missä tapauksessa matka voidaan perua?

Emme lähde merille, jos tuulen voimakkuus on yli seitsemän metriä sekunnissa. Risteilyn minimihenkilömäärä on neljä henkeä, ja saatamme perua matkan, ellei matkustajia ole tarpeeksi. Ilmoitamme peruutuksista asiakkaille aina henkilökohtaisesti.

Uskallanko lähteä merelle?

Asiakkaiden mukavuus on meille hyvin tärkeää. Emme lähde merelle, mikäli tuulen voimakkuus on yli seitsemän metriä sekunnissa. Laivan lämmitettävissä sisätiloissa on hyvin tilaa niille, jotka eivät halua olla matkan aikana kannella.

Onko Ulkokallassa mahdollista vierailla?

Ulkokalla on Maakallan läheisyydessä oleva saari, jossa on muun muassa majakka. Emme rantaudu Ulkokallaan Kiira-laivalla mutta mikäli olet kiinnostunut Ulkokallan retkestä, ole meihin yhteydessä asiaan liittyen. Ota yhteyttä.

Voiko Kallankareilla yöpyä?

Yöpyminen Kallankareilla ei ole mahdollista, ellei satu henkilökohtaisesti tuntemaan kallalaisia. Kallankareilla ei ole sallittua leiriytyä, eikä mökkejä vuokrata ulkopuolisille.

Mistä voin saada lisätietoa Kallankareista?

Risteilyn aikana miehistömme vastaa mielellään Maakallaan liittyviin kysymyksiin. Olemme myös keränneet nettisivuillemme tietoa Maakallasta.

Onko saaressa vessoja?

Saaressa ei ole juoksevaa vettä. Saarelta löytyy useita käymälöitä, mutta muistathan ottaa oman wc-paperirullasi ja desinfiointiaineen mukaan. Vie myös omat roskat mukanasi pois saaresta.

Onko saaressa punkkeja?

Maakallassa on punkkeja. Punkkien leviämistä estetään niittämällä kasvillisuutta säännöllisesti. Vältä polkujen ulkopuolella kulkemista.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy meiltä!

7 + 9 =

Rentoudu lähellä – meren äärellä

Varaa matkasi nyt!