Risteilyt

Seikkailu odottaa!

Risteily Maakallaan

Maakalla on ainutlaatuinen saari noin 18 kilometrin eli 10 merimailin päässä rannikolta. Se on itsehallintoalue, jossa on karun kaunista luontoa, nelisenkymmentä pientä kalastajamökkiä sekä 1700-luvulla rakennettu puinen kirkko. Matka Maakallaan lähtee Kalajoen Konikarvon satamasta ja sen kesto on kokonaisuudessaan noin neljä tuntia. Saaressa matkustajat viettävät itsenäisesti aikaa noin puolitoista tuntia. Miehistömme vastaa mielellään Maakallaan liittyviin kysymyksiin sekä risteilyn aikana että saaressa. Matkan hintaan ei kuulu tarjoilua, mutta Maakallasta voi ostaa savustettua siikaa edulliseen hintaan käteismaksulla.

Kuinka varustautua?

Omat eväät ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan. Myös oma vessapaperirulla on hyvä olla mukana. Ota mukaan lämpimiä vaatteita ja käytä kerrospukeutumista. Vaikka mantereella olisi kuuma, merellä tuulee viileästi melkein aina. Laivassa on turvaliivejä ja suosittelemme niiden käyttöä varsinkin perheen pienimmille. Usein kysyttyä -sivultamme löydät lisää ohjeita risteilyyn liittyen.

Hinta

  • Aikuiset 50 euroa
  • Lapset (alle 14v.) 25 euroa
  • Perhepaketti 2 aikuista ja 2 lasta 120 euroa

Tilausristeilyt Kiiralla

 Olemme valmiita mukauttamaan palvelumme teidän tarpeisiinne sopivaksi! Oli suunnitteilla sitten hää- tai polttariristeily, työpaikan virkistysmatka, lintu-, kala- tai hyljebongaus tai vaikka risteily auringonlaskuun, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Toteutamme tilausristeilyjä yli kuuden henkilön ryhmille säävarauksella. Pyydä tarjous sivun lopussa olevan lomakkeen avulla tai soita meille!

Auringonlaskuristeily rakkaan seurassa

Seilaa rakkaasi kanssa auringolaskuun! Toteutamme ylellisiä yksityisristeilyjä heille, jotka etsivät jotain erityistä rakkaalleen. On sitten kyseessä hääpäivä, kosinta tai vain iloinen yllätys, tämä matka on taatusti teille molemmille unohtumaton elämys, josta ei puutu tunnelmaa! Auringolaskuristeilyn voi varata myös esimerkiksi ystäväpariskunnan kanssa. Tämä risteily sopii erityisen hyvin viileneviin syysiltoihin kauniine auringonlaskuineen.

Mitä risteilyyn kuuluu?

Risteilyyn kuuluu noin tunnin yksityisristeily Kiira-laivalla Kalajoen Hiekkasärkkien edustalla auringonlaskun aikaan (aika sovittavissa). Hintaan kuuluu pullollinen vaihtoehdoistamme valitsemaasi juhlajuomaa sekä lämmin viltti, jonka saatte muistoksi.

Hinta

  • Yksityisristeily, perusmaksu 200€
  • Henkilömaksu 25€/hlö

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

9 + 2 =

Rentoudu lähellä – meren äärellä

Varaa matkasi nyt!