Risteilyt

Seikkailu odottaa!

Asiakaspalvelua ja merenkulkua vuosikymmenen kokemuksella

Blue Sea and Sky ay on kolmen nivalalaisen veljeksen perustama pieni perheyritys, joka tekee toimintaa rakkaudesta merenkulkuun. Olemme seilanneet Kiira-laivalla Keskuskarin ja Maakallan väliä kesäisin jo vuodesta 2010. Miehistöön kuuluu joka risteilyllä kapteeni ja kansityttö. Kerromme mielellämme Maakallasta risteilyn aikana, ethän epäröi kysyä!

Lähde risteilylle Maakallaan

Maakalla on ainutlaatuinen saari noin 16 kilometrin päässä rannikolta. Se on itsehallintoalue, jossa on karun kaunista luontoa, nelisenkymmentä pientä kalastajamökkiä sekä 1700-luvulla rakennettu puinen kirkko. Matka Maakallaan lähtee Kalajoen Keskussatamasta ja sen kesto on kokonaisuudessaan noin neljä tuntia. Kallassa matkustajat viettävät itsenäisesti aikaa noin 1,5 tuntia. Miehistömme vastaa mielellään Maakallaan liittyviin kysymyksiin sekä risteilyn aikana että saaressa. Risteilyyn ei kuulu tarjoiluja, mutta Maakallasta voi ostaa savustettua siikaa edulliseen hintaan.

Kuinka varustautua?

Omat eväät kannattaa ottaa mukaan. Ota mukaan lämpimiä vaatteita ja käytä kerrospukeutumista. Vaikka mantereella olisi kuuma, merellä tuulee viileästi melkein aina. Laivassa on turvaliivejä ja suosittelemme niiden käyttöä varsinkin perheen pienimmille.

Hinta

  • Aikuiset 40 euroa
  • Lapset (alle 16v.) 20 euroa
  • Perhepaketti 2 aikuista ja 2 lasta 100 euroa

Tilausristeilyt Kiiralla

Olemme valmiita mukauttamaan palvelumme teidän tarpeisiinne sopivaksi! Oli suunnitteilla sitten hää- tai polttariristeily, työpaikan virkistysmatka, lintu-, kala- tai hyljebongaus tai vaikka risteily auringonlaskuun, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Toteutamme tilausristeilyjä 4–16 henkilön ryhmille. Isommille ryhmille hinta sopimuksen mukaan. Ryhmän koko vaikuttaa hintaan, esimerkiksi 10 henkilön risteily maksaa 350 euroa. Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen avulla!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

5 + 7 =

Rentoudu lähellä – meren äärellä

Varaa matkasi nyt!