Työpaikat

Kesäsomettaja / laiva-apuri

Haemme nyt reipasta nuorta töihin kesäsesongille 2023!

Haluaisitko viettää kesäsi merellä auringosta nauttien? Kiinnostaako asiakaspalvelutyö sinua? Oletko innostunut somettamisesta?

Blue sea and sky ay etsii 15–17 -vuotiasta nuorta (voit olla myös tätä vanhempi!) kesäsomettajaksi ja laiva-apuriksi ajalle 20.6.–1.9.2023. Tehtäviin kuuluu Kiira-laivan risteilyllä avustaminen (satamasta lähteminen sekä saapuminen, asiakaspalvelu) sekä somettaminen (noin 1 julkaisu per työpäivä) Instagram- ja Facebook kanaviimme.

Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluhenkeä sekä itsenäistä työotetta. Ansioksi katsotaan someosaaminen sekä aikaisempi asiakaspalvelukokemus, mutta nämä eivät ole pakollisia. Perehdytämme valitun henkilön.

Työaika on 20.6.–1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Kiira-laiva risteilee kesäsesongin aikana sään salliessa kerrasta kahteen kertaan päivässä. Yhden risteilyn kesto on neljä tuntia, joista noin 1,5 tuntia vietetään Maakallassa.

Blue Sea and Sky on kolmen nivalalaisen veljeksen perustama pieni perheyritys, joka tekee toimintaa rakkaudesta merenkulkuun. Kiiran miehistö on seilannut joka kesä Kiiralla Keskuskarin ja Maakallan väliä jo vuodesta 2010.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Vapaamuotoinen hakemus sekä kyselyt: maakallaan @ gmail.com. Hae 1.6. mennessä!

Markkinointivastaava

Sinustako markkinointivastaava kasvavaan yritykseemme?

Etsimme nyt yritykseemme markkinointivastaavaa. Työtehtävä on uusi, joten pääset muokkaamaan sitä omanlaiseksesi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Markkinointivastaavan tehtäviin kuuluu yrityksen markkinoinnin pääsuuntien kehittäminen ja eteenpäin vieminen. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa mm. nettisivujen päivittämistä, sosiaalisen median sisällöntuotantoa, mainonnan suunnittelua sekä markkinointisuunnitelman eteenpäin viemistä. Kiira-laivalla on jo olemassa olevat nettisivut, sosiaalisen median kanavat sekä markkinointisuunnitelma vuodelta 2022.

Etsimme työntekijää sivutoimiseen / osa-aikaiseen työtehtävään. Sinulla on esimerkiksi markkinointialan yritys, jonka palveluja tarjoat. Voit myös olla alan opiskelija tai vain kiinnostunut markkinoinnista. Emme vaadi alan koulutusta tai työkokemusta, mutta toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja innokkuutta työtehtävää kohtaan. Perehdytämme sinua tehtävään niin paljon kuin on tarpeellista.

Hyviä markkinointivastaavan taitoja:

  • Sosiaalisen median sisällöntuotannon ja markkinoinnin ymmärrys
  • Kokemus WordPress -sisällönhallintaohjelmistosta
  • Markkinointitaidot, innokkuus, ideintikyky ja itseohjautuvuus
  • Sosiaaliset taidot ja hyvät kirjalliset taidot

Blue Sea and Sky on kolmen nivalalaisen veljeksen perustama pieni perheyritys, joka tekee toimintaa rakkaudesta merenkulkuun. Kiiran miehistö on seilannut joka kesä Kiiralla Keskuskarin ja Maakallan väliä jo vuodesta 2010. Tavoitteenamme on kasvattaa toimintaamme lähivuosina minkä vuoksi haluamme panostaa myös markkinointiin entistä enemmän.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Vapaamuotoinen hakemus sekä kyselyt: maakallaan @ gmail.com. Hae 1.6. mennessä!

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta